KÖŞE YAZARLARI

25 Mart 2013 Pazartesi

YENİ AUDİ A3 SPORTBACK


 Yeni Audi A3 Sportback


TEK BEDENDE BEŞ RUH

Üç kapılı olarak tanıtılan A3 beş aylık bir aradan sonra beş kapılı olarak dünyaya yüzünü gösterdi.Rakiplerini kıskandıran yakışıklı Yeni Audi A3 Sportback led far teknolojisiyle rakiplerinden bir adım önde gözüküyor.



Yeni Audi A3 Sportback ''Teknoloji İle Bir Adım Önde''sloganıyla adeta güzel bir uyum sağlamış görünüyor.Çünkü güçlü motor seçenekleriyle,devir açacak yeni teknoloji gelişmelerle,sürücü destek ekipmanlarıyla etkileyici ve sportif bir modelden daha fazlasını barındırıyor.Önceki versiyonundan 90 kg daha hafif olan Yeni Auidi A3 Sportback,üç farklı donanım özellikleriyle satışa sunuluyor.




Ambition modelinde,spor ön koltuklar,3 kollu derinlik ve yükseklik ayarlı deri direksiyon,sürücü yol bilgisayarı,spor süspansiyon,sis farları bulunmaktadır.Standart olarak sunulan modelde,3 kollu derinlik ve yükseklik ayarlı deri direksiyon,spor süspansiyon,drive select ve start stop sistemi bulunmaktadır. 


Ambiente modelinde,dinamik süspansiyon,arka park sensörü,hız sabitleyici,iç aydınlatma,üç boyutlu LUV iç dekor,sürücü bilgilendirme sistemi,dört kollu yükseklik ve derinlik ayarlı deri direksiyon,start stop sistemi standart olarak müşterilerin beğenisine sunulmuş.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder