KÖŞE YAZARLARI

25 Mart 2013 Pazartesi

ARABA DÜNYASINDAKİ YENİLİKLER

MAKYAJLI YENİ KANGOO CENEVRE'DE


KANGO sınıfının yeni hali olan YENİ KANGOO Z.E. bir önceki modellerindeki iyi yönlerini de alarak karşımıza çıkıyor.YENİ KANGO Z.E. ön tarafa eklenen üç koltuk,Renault-R Link multimedya sistemi,ön tarafta bulunan logo büyüklüğü,içten yanmalı motoru göze çarpanan değişiklikler ve yenilikler.


YEPYENİ SANTA FE

2013 SANTA FE 6 ileri otomatik ve manuel şanzıman seçenekleriyle bir önceki modeline göre daha teknolojik ve donanımlı olarak tasarlanmış.HYUNDAİ otomobilerin çizgilerini bu modele de yansıtmışlar.4 benzinli ve bir dizel motor seçenekleri bulunmaktadır.


RENAULT ZOE FRANSA'DA SATIŞTA

RENAULT'nun Drive The Change 2016 isimli stratejik planının bir parçası olan RENAULT ZOE Renault'nun elektrik moturlu araçlardaki uzmanlığı gösteriyor. RENAULT'nun kompakt araçlarının öncüsü olmaya aday olan RENAULT ZOE EuroNCAP Pasif güvenlik testlerinden 5 yıldız almaya hak kazandı.


DODGE Dart R/T
Yeni altı vitesli DODGE Dart R/T Fiat'ın bütün ruhundan esinlenerek dünya yollarına çıkıyor.





FIAT'ın satışa sunduğu YENİ FIAT PANDA 26.800 TL anahtar teslim fiyatı ve Twinair motoruyla ve otomatik şanzımanıyla ön plana çıkıyor.Standart donanım olarak 4 hava yastığı,ABS,EBD,klima,elektrikli ön camlar,gövde rengi tamponlar yer almaktadır.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder