KÖŞE YAZARLARI

21 Mart 2013 Perşembe

YENİ SKODA RAPİD


SKODA yeni tasarım anlayışını yansıtığı  RAPİD modeliyle B segmentine iddialı giriş için hazırlanıyor.Farklı tasarımı ve farklı teknolojik donanımlarıyla sınıfındaki diğer araçlardan daha fazla genişlik sunuyor.



SKODA RAPİD sunduğu akıllı çözümler ve düşük yakıt tüketimiyle tam bir aile arabası.Arabanın keskin çizilmiş hatları,genişletilmiş yüzeylerle ailenin diğer üyeleri olan Octavia ve Fabia dan kendini bayağı bir ayırıyor.Krom ızgaralar üzerine yine yonca şeklindeki amblemini yerleştiren SKODA arabayla sağladığı uyumu kanıtlıyor.


SÜRÜŞ KEYFİ,bakımından kolay bir sürüşü var ancak diğer marka ve modellere göre biraz ağır kalmış diyebiliriz.Araçtaki motor seçenekleri performans bakımından oldukça iyi ama fazlasını veremiyor.














KONFOR,olarak orta sertlikte süspansiyon kullanan mühendisler ses yalıtımını da düşünmemiş değil.Araç yüksek hızlarda bile sessizliğini korumaktadır.Hız artıkça artan rüzgar sesi araç içerisinde yolcu ve sürücüleri rahatsız etmeden konforlu yolculuk yapmalarını sağlıyor.


GÜVENLİK,olarak EuroNCAP çarpışma testinden 5 yıldız alan SKODA RAPİD standart olarak sunduğu sürücü ve yolcu hava yastıklarıyla rakipleriyle aynı seviyede diyebiliriz.

YAKIT TÜKETİMİ,KULLANIŞLI olan RAPİD geniş aile aracı almak isteyenler için çok uygun...530 litre bagaj hacmi koltuklar katlanmadan bile geniş.





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder